Vađenje potonulih brodova i odsukavanje

Vađenje potonulih objekata posao je koji zahtjeva planiranje i tehničku opremljenost. Iskustvo sa terena omogućuje nam da planiranje i izvođenje ovih poslova obavimo maksimalno profesionalno i sigurno, pritom pazeći na zaštitu ljudi, imovine te mora i podmorja.

Na Vaš zahtijev spremni smo i sposobni samostalno izvršiti vađenje potonulog broda ili drugih potonulih predmeta ili opreme.

Jedina smo tvrtka u Zadarskoj županiji koja posjeduje opremu za poslove vađenja i spašavanja brodova. Specijalizirana oprema uz kombinaciju motornog broda “RAVA” omogućava nam izvršenje zadataka i u najzahtjevnijim uvjetima.

Bilo da radimo samostalno ili kao partneri nekoj drugoj organizaciji naš ronilački tim sposoban je sudjelovati i u operacijama odsukavanja brodova. Procjna situacije prilikom nasukavanja, procjena oštećenja na trupu broda, popravci na trupu nakon odsukavanja, tegljanje broda do suhog doka ili najbliže luke samo su neki od zadataka koje je naš ronilački tim tijekom posljednih godina odradio.

Kontaktirajte nas kako bi zajednički razmotrili vaše potrebe.