Zadar Sub

Zadar Sub - Podvodni radovi

Tvrtka ZADAR SUB d.o.o. osnovana je 1992. godine. Od samog početka osnovna djelatnost tvrtke su podvodni radovi i usluge na moru. Znanje, iskustvo i tehnička opremljenost temelj su usluga koje pružamo našim klijentima. Nudimo kvalitetna rješenja u poslovima podvodnog održavanja i popravaka na komercijalnim brodovima, jahtama i brodicama, podvodnih pregleda i inspekcija, odsukavanja, podizanja brodova i objekata sa morskog dna, bušenja, rezanja. Klijentima na raspolaganju je i najam radnog katamarana. Tvrtka je implementirala sustav za upravljanje kvalitetom ISO 9001 što je dodatna garancija kvalitetno izvršenog posla. Procedure u našoj tvrtci odobrene su od klasifikacijskih društava.

Za hitne situacije naš ronilački tim stoji vam na raspolaganju 24/7.

Što radimo

Zadar Sub - Podvodni radovi

Od samog osnivanja tvrtke obavljamo podvodne radove, pratimo razvoj industrije i tehnologija te se prema tome kao tvrtka i prilagođavamo.
Rezultat svega je profesionalna usluga našeg tima, koji vam stoji na raspolaganju.

Zadar Sub - Podvodni radovi

Podvodni radovi

ZADAR SUB vrši usluge podvodnih pregleda inspekcija, održavanja i popravaka brodova, vađenje i odsukavanje potonulih brodova te ostalih podvodnih radova.

Opširnije
Zadar Sub - Podvodni radovi

NDT ispitivanja

Nerazorna ispitivanja integralni su dio usluga koje ZADAR SUB nudi. Metoda koju koristimo je ispitivanje ultrazvukom te se vrše na suhom ili pod morem.

Opširnije
Zadar Sub - Podvodni radovi

Najam radnog broda

ZADAR SUB nudi vam mogućnost najma radnog katamarana. Dug 14 metara i širok 5 metara s prostranom palubom za smještaj opreme i radnih strojeva.

Opširnije

Želiš li postati dio Zadar Sub tima?